Najnovšie recenzie zo sekcie Regály a poličky
Odporúčame
Páči sa mi tak ako je.
- Vynikajuci
- Ľahká montáž
Kvalitná polička, jednoduchá montáž.
- kvalitný regál, rýchla montáž, diely zapadali do seba
Dizajn skvelý, zaujímavý a efektný.
Prevedenie však žalostné.
Policu na knihy mohli vyrobiť aspoň zo 16 mm drevotriesky.
Hranovanie nedokonalé, police zababrané a jedna polica opačne navŕtaná.
Namiesto klzákov len penová nálepka. Privysoká cena v porovnaní s kvalitou.
Škoda.
- Dobre popísané ako zložiť diely k sebe, dodané všetky potrebné srobiky
Spokojnost
skvelý presne ako som očakávala a ešte tá cena s doručením 2O ečiek supeeeeeeeeeeer!!!
Veľká spokojnosť.
- idealne rozmery pre vsetky pripravky
Tento regál sa veľmi jednoducho skladá, všetko do seba zapadá. Zatiaľ najlepší aký som skladala.
Biedrax Regál 35 x 120 x 210 cm 5 polic x 175kg, modrý
Pridané: 1. júla 2024
(naposledy upravené 1. júla 2024)
Zakúpený v slovenskeregale.sk
- Je relativne stabilny aj bez ukotvenia k stene
- Povrch sa lahko poskrabe
- Casti regalu su len tak navolno nahadzane v krabici, prepravou vzniknu ryhy na farbe
- Nic "slovenske" na regaloch nie je - su vyrobene v CR, teda ide o zavadzanie
Modru farbu by som si uz asi nekupoval - casti regalu su v krabici len tak navolno nahadzane(bez obchrany/zabalenia), cim sa pri preprave poskrabu(nic extremne, skor ojedinele vyskyty).
Avsak aj pri instalacii a pravdepodobne aj pri pouzivani regalov vzniknu nejake ryhy, teda casom ich bude viac a nebude to pohladne.
Regaly su relativne stabilne(v porovnani s najlacnejsimi regalmi na trhu, ktore sa predavaju od cca 20 eur), avsak zdaju sa mi predrazene vzhladom na ponukanu kvalitu, ktoru by som ocakaval vyssiu v danej cenovej kategorii.
Mohla by sa dat prikupit povrchova ochrana polic(nejaka guma/linoleum alebo co) - rucne to tak rovno nenarezem.
Spĺňa požiadavky na triedenie odpadu.
Pekná polička,rýchla jednoduchá montáž.
regál nám prišiel poškodený, avšak vďaka rýchlej reakcii zo strany e-shopu nám bol obratom doručený druhý regál
(klobúk dolu pred ich férovým jednaním, to sa dnes tak ľahko nevidí), police regála sú zhotovené z tenšieho plechu, takže nejakú extrémne veľkú záťaž neznesú, ale na to, samozrejme, slúžia profi regále... zatiaľ som s regálom spokojná, na bežné používanie v domácnosti stačí, uvidíme, čo prinesie čas
Ak by bol box celý, tak je OK. Len mne dorazil jeden polámaný.
- vela miesta na vešanie kabatov bund aj siltovky
Už som poličku kupovala tak som vyskúšala či ju ešte majú.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »