Najnovšie recenzie zo sekcie Regály a poličky
Celá zostava je krásna. Pevná, kvalitná, dcérka sa do detskej izby hneď zamilovala.
875 kg nosnosť je sprostosť, už na obale je 175 kg , inak OK za túto cenu.
Pekna skrinka ako na obrazku
Už som taký mala no je ich ťažké zohnať a tu bol ešte aj za super cenu.
- Objednal som si 5ks rovnaké a prišli 3ks a 2ks iné.. Nepasuju poličky výškovo
- Silná konštrukcia
- Veľmi stabilný
- Kvalitný a odolný náter
Už dlho mám v špajzi 2 regale v bielom prevedení od tohoto výrobcu "Kovona Futur" a som maximálne spokojný, teraz som kúpil tretí pre drogériu a čistiace prostriedky. Su veľmi silné a stabilné, majú vysokú nosnosť, a zároveň pekne vyzerajú, vhodné do domácností aj pre ťažké bremena i.e. pet fľaše, zavaraniny .. atd.
Na začiatku som sa bál že časom začne odlupovať farba ale ani po 4 rokoch sa to nestalo, ani čo len škrabanec pri poskladaní.
Skrátka kvalitne spracované z kvalitných materiálov.
Vyzera trochu labilne, este to nemam naplnene ale dobra cena
s policou som spokojná, pekné prevedenie, je pevná
Veľkosť presne akú som potrebovala, iba uchytenie zospodu nie je celkom tesné, polička má vôľu
Praktické využitie malého priestoru na kuchynskej linke
- Vhodne vyplnil priestor medzi práčkou a stenou a tým, že je na kolieskach je ľahko výsuvný, čo zabezpečí dobrý prehľad
Praktická, ľahké zloženie, odporúčam.
- kvalitný regál na kvety
- Výrobok je presne ako na obrázku .
- Šuplíky sú praktické a dobre sa zasúvajú .
- Komodu som použila bez koliesok , mám ju priamo na stole .
- Je praktická nielen na odkladanie bločkov , prípadne časopisov , ale aj na ručné práce - odkladanie bavlniek a iného sortimentu .
- vyborne riesenie pre male deti
- lahke
- pomer cena a kvalita super
- treba ratat s tym, ze je to male, tak pre 3 rocne dieta uplne idealne. Samozrejme posluzi aj dlhsie :)
policka je kvalitna, deti su spokojne. Neskor sa da vyuzit napriklad aj ako stojan na topanky ;)
- Rýchle zloženie
- Pekný dizajn, krásne drevo
- Možnosť dokúpiť produkty v rovnakom dizajne
- Odporúčam pre ľudí, čo toho od nábytku veľa nečakajú.
- Nábytok zodpovedá obrázku a popiske.
- Veľmi detailný a zrozumiteľný návod na zloženie.
- Niektoré časti nesprávne vyrobené - napríklad horné okrasné lišty mali vyvŕtané dierky na drevené kolíky na nesprávnom mieste. Nebolo možné ich dať do nábytku.
- Balenie neobsahuje záslepky na nevyužité dierky pre možnosť namontovania dvier, alebo dier navyše pre poličky.
Biedrax kovový regál 45 x 90 x 120 cm biely
Pridané: 17. apríla 2024
(naposledy upravené 17. apríla 2024)
Zakúpený v slovenskeregale.sk
- jednoduchá montáž
- odporučam
- rychlost dodania
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »